Over VDH Woningverhuur

VDH Woningverhuur is opgericht door Jordy van der Hoorn en gevestigd in Leimuiden. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen.

VDH Woningverhuur wil zich onderscheiden met een betrouwbare en adequate service;

Van tevoren krijgt u een helder overzicht van de kosten. Nadat wij voor u gedegen werk en advies hebben geleverd brengen wij dit bij u in rekening. Als u nadien nog vragen/problemen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven naar een lange termijn relatie met u als opdrachtgever, het komt dan ook regelmatig voor dat wij het beheer van de verhuurde woning regelen.

Wat houdt gedegen werk en advies door VDH Woningverhuur in?

  • Wij luisteren eerst naar uw wensen, wilt u uw woning voor een langere of juist voor een korte periode verhuren.
  • Staat uw woning leeg en te koop, is het uiteindelijke doel om uw woning te verkopen en is verhuur een tussenoplossing? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. U kunt in deze situatie bijvoorbeeld gebruik maken van de mogelijkheden die de leegstandswet biedt. 
  • Op de meeste woningen rust een hypothecaire schuld, waarbij er een hypotheekverstrekker aan de woning gekoppeld is. Officieel dient er volgens uw hypotheekvoorwaarden toestemming te worden gevraagd aan de hypotheekverstrekkende partij om uw woning te mogen verhuren. Wanneer u dit wenst, kunnen wij dit traject voor u verzorgen. Wij weten exact volgens welke voorwaarden en regels de hypotheekverstrekkers dit geregeld willen hebben. Ook hebben wij inmiddels een goede vertrouwensrelatie met de meeste partijen opgebouwd, zij weten dat de verhuur bij ons goed wordt geregeld. Vaak horen wij in de markt dat banken huiverig zijn om toestemming te geven voor de verhuur van de woning. In de meeste gevallen geven de hypotheekverstrekkende partijen juist wel hun toestemming voor de verhuur van de woning. Zij zijn er gebaat bij dat als de woning wordt verhuurd, dit op een correcte wijze gebeurd. 
  • Tot slot is het belangrijk te weten welke regels er gelden omtrent de belastingdienst en hypotheekrenteaftrek bij het verhuren van de woning. Ook hierbij kunnen wij u adviseren.