Appartement, Conradwerf 164

Deze woning is helaas al verhuurd
€ 1500 per maand

85 m² • 3 kamers

Zaandam

Zuid-Holland

Omschrijving

Een modern 3 kamer-appartement (vloeropp. ca. 85 m2) op een prachtige locatie aan de Zaan gelegen! Het appartement is op de 4e verdieping gelegen in een verzorgd appartementen-complex (gebouw ‘Lotus’) en heeft een zonnig balkon met Zaanzicht (schitterend uitzicht dus!). Het appartementengebouw bestaat uit een liftinstallatie (v.v. een 2-tal snelle liften), een algemene (afgesloten) entree met beltableau en videofoon-installatie. Met enkele autominuten zit u op de Ringweg A10 van Amsterdam of in de natuur van ‘het Twiske’. Veel centraler en mooier wonen in een appartementencomplex als de Conrad is bijna niet mogelijk. Het appartement is v.v. een ruime lichte woonkamer met balkon (over gehele breedte van de woning), een open moderne (hoek-)keuken v.v. diverse inbouw-apparatuur, 2 slaapkamers, een moderne badkamer (v.v. aparte douche-cabine, ligbad, badmeubel en geheel betegeld), berg-/stookruimte, separaat toilet met fonteintje. Nagenoeg de gehele woning is v.v. een fraaie lamel-parketvloer en diverse wanden zijn v.v. stucwerk. Voor het complex zijn voldoende (vrije-)parkeermogelijk-heden aanwezig. De woning is geheel netjes en luxe: u kunt hier werkelijk zo in!

Indeling gelegen op de 4e verdieping:

entree, hal, meterkast, videofoon, bergkast (v.v. combi-ketelopstelling, WTW-unit en wasmachine-en drogeraansluiting), toilet met fonteintje, moderne badkamer, 2 slaapkamers, woonkamer (v.v. schuifpui) met balkon en
moderne open keuken.

Bijzonderheden: de servicekosten bedragen ca. € 174,77 per maand (incl. voorschot water); de keuken is v.v. koelkast met vriezer, vaatwasser, gaskomfoor, RVS afzuigkap, spoelbak v.v. mengkraan en combi-oven.

Woningaanbod

Zoeken
Provincies
Plaats
Bekijk alle verhuurde en aangehuurde woningen