Benedenwoning, Drechtlaan 1

€ 1250 per maand

123 m² • 3 kamers

Leimuiden

Zuid-Holland

Een 3-kamer beneden-appartement op een ideale locatie in het Groene Hart. 
(beschikbaar medio april 2018) 

Het betreft een appartement met 2 royale slaapkamers op loopafstand van het Dorpsplein in Leimuiden. Het beneden-appartement is voorzien van o.a. een ruime woonkamer met een directe toegang tot de keuken, 2 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Naast de woning beschikt u over een terras met directe toegang tot de openbare weg. In de straat kunt u uw auto vrij parkeren. 

Naast het beneden appartement komt er tevens een boven-appartement vrij met 2 slaapkamers en een dakterras. 
De woning wordt op het moment voorzien van een nieuwe keuken met inbouwapparatuur en een nieuwe badkamer. De woonkamer wordt voorzien van 2 openslaande deuren die u toegang geven tot het dakterras. 

Beide appartementen zijn uitermate geschikt voor iemand die centraal wilt wonen ten opzicht van de grote steden en die tegelijkertijd kan genieten van de natuur in het Groene Hart. 

Omgeving: 
Leimuiden ligt centraal gelegen in het Groene Hart en heeft zeer goede verbindingen in de richting Den Haag en/of Amsterdam/Schiphol. 
In de omgeving bevinden zich meerdere basisscholen, winkels, horecavoorzieningen, sportvelden en een buitenzwembad allen op enkele minuten loop-/fietsafstand. 

Prognose oplevering: medio april 2018 

Huurvoorwaarden: 
-Huisdieren en roken is niet toegestaan 
-Antecedenten en kredietcheck wordt uitgevoerd 
-Huurprijs per appartement € 1.250,-- per maand excl. kosten voor gas, water en licht.

Woningaanbod

Zoeken
Provincies
Plaats
Bekijk alle verhuurde en aangehuurde woningen