Appartement, H. Marskamperf 18

Deze woning is helaas al verhuurd
€ 1295 per maand

84 m² • 3 kamers

Langeraar

Zuid-Holland

Een 3 kamer appartement met een zonnig terras is gelegen nabij het centrum van Langeraar.
Langeraar is een dorp waarin de belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Onder andere een basisschool, sportfaciliteiten, meerdere supermarkten en winkels.

Langeraar is centraal gelegen in het Groene Hart. Tevens zijn de uitvalswegen richting Amsterdam/Schiphol en Leiden/Den Haag goed te bereiken via de A4, A44 en de N207. Op enkele loopminuten van de woning bevindt zich een bushalte met een verbinding richting Leiden Centraal of richting Alphen aan den Rijn. Ondanks deze centrale ligging vindt je hier veel rust en kan je heerlijk genieten van de vele wandelroutes en fietsroutes langs de Langeraarse en Nieuwkoopse plassen.

Indeling:
Entree tot de hal met aan de linkerzijde een technische/ opbergruimte, waar ook de cv- installatie en aansluiting voor de wasmachine gesitueerd is. Aansluitend het toilet met fonteintje en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, opbergkasten en een designradiator.
Aan de rechterkant van de hal zijn twee slaapkamers, waarvan de kleine slaapkamer voorzien is van een inbouwkast en toegang biedt tot het terras.
Ook de ruime maar vooral lichte woonkamer geeft u toegang tot het terras. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten, te weten een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een oven.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010
- Centraal gelegen
- Voldoende parkeergelegenheid
- Zonnig terras
- Een ruime lichte woonkamer

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs €1.295,-- exclusief gas, water en elektriciteit
- Beschikbaar per direct
- De woning is gestoffeerd en ongemeubileerd
- Borg 1 maand huur
- maximaal 4 personen
- In het gehuurde is roken niet toegestaan
- Het houden van huisdieren is niet toegestaan

Woningaanbod

Zoeken
Provincies
Plaats
Bekijk alle verhuurde en aangehuurde woningen