Eengezinswoning, Lisdoddestraat 156

Deze woning is helaas al verhuurd
€ 1695 per maand

144 m² • 5 kamers

Kudelstaart

Een eengezins-, hoekwoning met een royale woonkeuken op de gehele eerste verdieping.
(beschikbaar vanaf 1 september 2017)

De woning is voorzien van drie slaapkamers en een luxe badkamer op de tweede verdieping. De dijkkamer op de begane grond is zowel als slaapkamer en/als hobby-werkkamer te benutten.
Daarnaast is er aansluitend aan de carport een berging met extra brede buitendeur zodat er een motor binnen gezet kan worden. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime hal met een apart toilet en grote voorraadkast.

Ideaal is tevens de met een hek afsluitbare poort naast de woning. Middels een trap is de achtertuin te bereiken (de meeste woningen hebben een besloten tuin die uitsluitend door de woning te bereiken is).

Vanuit de woonkamer geven twee paar openslaande deuren toegang tot de 23 meter diepe en 8 meter brede achtertuin, deze is zeer mooi aangelegd. Hier kunt u de gehele dag genieten van de zon!

De luxe en ruime woonkeuken beschikt verder over een vaatwasser, koelkast, vriezer en een magnetron.

Op de tweede etage treft u drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer met ruime inloopdouche, grote wastafel, zwevend toilet en een designradiator.
Daarnaast is in de cv-ruimte een ruimte gecreƫerd voor de wasmachine en droger.

Vanaf de overloop op de tweede verdieping is met een vlizotrap de bergvliering bereikbaar.

De woning is gelegen in de speelse nieuwbouwwijk de "Rietlanden" met o.a. fraaie siervijver, speeltuinen, scholen en kinderopvang. Op korte afstand ligt het centrum van Kudelstaart met diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen.
Met de auto zijn plaatsen zoals Amstelveen, Amsterdam, Leiden en de Luchthaven Schiphol snel en gemakkelijk te bereiken. Ook is het Amsterdamse Bos binnen handbereik.

- beschikbaar vanaf 1 september 2017
- huurprijs is € 1.695,00 per maand, excl. kosten voor gas, water en licht,
- grote wegen als de A4 en A44 zijn snel te bereiken,
- roken niet toegestaan,
- huisdieren niet toegestaan.
- antecedentenonderzoek en kredietcheck wordt uitgevoerd.

Woningaanbod

Zoeken
Provincies
Plaats
Bekijk alle verhuurde en aangehuurde woningen