Bovenwoning, Troelstrastraat 10

Deze woning is helaas al verhuurd
€ 1095 per maand

85 m² • 4 kamers

Katwijk

Zuid-Holland

Top appartement (géén bovenburen) met fraai en weids uitzicht! Een echte aanrader! Uitstekend onderhouden en geheel gemoderniseerd royaal 4-kamer appartement (3 slaapkamers) met een fijn wooncomfort en met ruim uitzicht. Aan binnenzijde zeer fraai en strak afgewerkt. In 2011 is de woning grotendeels opnieuw geschilderd in een frisse kleurstelling.

Perfecte rustige ligging op de 4e woonlaag (géén bovenburen), vóór in de Hoornes, dus dicht bij de duinen en het strand en weids uitzicht richting de haven en over de omgeving. Dit royale appartement heeft 2 ruime balkons (oost- en west ligging) waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten. Gunstige ligging ten opzichte van busverbindingen, winkelcentrum en voldoende parkeergelegenheid is in de omgeving aanwezig.

Kenmerkend voor dit appartement is het feit dat een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur aanwezig is, een licht en modern betegelde badkamer is geïnstalleerd met douchecabine en wastafelmeubel, modern betegeld toilet is geplaatst. Binnenzijde is geschilderd in een frisse kleurstelling. Gehele woning is v.v. moderne laminaatvloeren voor het juiste wooncomfort. De woning wordt centraal verwarmd middels een nieuwe CV Intergas combiketel uit 2015. Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Kortom een appartement waar u echt niets meer aan hoeft te doen en direct woning klaar is.

Indeling: Entree, gang met CV-stookruimte, sfeervolle gang met licht betegeld toilet, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser, oven, 4-pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap en toegang tot balkon, modern betegelde badkamer met douchecabine en wastafelmeubel, fraai afgewerkte woonkamer met laminaatvloer en Spachtelputz wanden, leuk uitzicht en toegang naar het balkon op het westen, 2 goede kinderslaapkamers en goed formaat ouderslaapkamer. Alle kamers zijn voorzien van moderne laminaatvloeren. Diverse inbouwkasten zijn in de woning aanwezig.

Bijzonderheden:
• Uitstekend onderhouden en zo te betrekken!
• Top-appartement (geen bovenburen)
• Fantastisch ruim uitzicht
• Moderne keuken en moderne badkamer
• Gunstige ligging nabij duinen, strand, winkels en busverbindingen
• Zonnig balkon op het oosten en westen

Woningaanbod

Zoeken
Provincies
Plaats
Bekijk alle verhuurde en aangehuurde woningen